Where´s the revolution

#NowPlaying Where’s the Revolution by Depeche Mode – Återigen försöker jag. Återigen går det sådär. Detta är iofs inte den sämsta låt Depeche Mode gjort sedan Ultra. Men den är inte bra. Efter att Wilder lämnade gick det enligt mig utför. Songs of faith and devotion är fantastisk – detta TROTS en massa gitarrer. Och Ultra är också riktigt bra fast Wilder då lämnar. Men efter det har det verkligen inte varit bra. Någon enstaka låt här och där har varit bra. Få. Men ofta så har jag fått lyssna om dessa låtar flera gånger för att kunna gilla dem.
Albumen efter Ultra har haft för mycket gitarrer och alldeles för lite synth. Inte pop. Bara någon slags rock enligt mig. Som sagt, vissa bra låtar har funnits och finns men det tar TID. Och ”Where´s the revolution” har vissa bra partier men jag gillar inte bryggan. Och så är det för mycket gitarrer. Visst kan jag höra spår av ”Never let med down” och något annat. Men det funkar inte.
Å andra sidan förstår jag. Depeche Mode har anpassat sig till musikklimatet verkar det som eller så gillar de bara det där med gitarrer och mörker. Helt klart så fyller de arenor och skivorna säljer bra. Man läser och hör ofta av dem. Detta till skillnad från Pet shop boys och Erasure…
Att fortsätta göra synthpop är helt klart bättre men det känns som om Pet Shop boys och Erasure inte hittat nya fans.
Nå. Lär lyssna in hela depeches platta när den kommer som alltid. Och jag förväntar mig besvikelse överlag…

Lämna en kommentar

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s