Min kommentar till http://sdpartille.wordpress.com/ och deras inlägg om misshandel: synthfrisyr, on 30 mars, 2012 at 05:11 said: Din kommentar inväntar granskning.

Ni är tydligen rädda för ”vilda kommentarer” och förmodererar. Om ni nu har så pass bra källor och insikt i denna händelse skulle ni inte behöva vara rädda. Kan man tänka. Ni får nog vänta er en del s.k. ”attacker” från människor. Både från de som är på er sida politiskt samt av personer som tillhör det ni benämner som sjuklövern. Själv röstade jag på ett av sju partier som satt i riksdagen 2010. Dvs inte på SD då ni inte satt i riksdagen innan valet 2010. Valet 2014 kommer jag att rösta på ett av de åtta partier som sitter i riksdagen men inte ert.

ert parti är tendentiöst och när ni rapporterar om en händelse så hamnar fokus ofta på om den misstänkte var invandrare eller inte. Polisen mörkar inte särskilt ofta. Däremot så uttalar de sig inte för media om ett brott utreds då det faktiskt är olagligt. Däremot så läcker polisen uppgifter till media ibland. Iofs olagligt. De läcker lika ofta uppgifter om brott som ”invandrare” kan ha begått som brott som ”svenskar” kan ha begått. Och de mörkar lika ofta om brott med.

Jag skulle tro att polisen generellt sett dock är rasistiska, åtminstone i s.k. problemområden. (Jag tänker här på polisens interna uttalanden i Malmö etc).

Men. Ni. förutsätter. Att invandrare ligger bakom detta dåd. Har ni bevis för detta? Har ni lämnat in de bevisen till polisen? Har ni ringt Efterlyst?

Lämna en kommentar

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s