Demonstrera mot främlingsfientlighet.

På måndag så öppnar riksdagen. Jag röstade på rådande regering, dock Centerpartiet kommunalt samt folkpartiet i landstinget. Moderaterna riksdag.

Oavsett vad du röstade, så engagera dig -mot- främlingsfientlighet på måndag. Flera grupper kommer att anordna demonstrationer.

Även om nu vissa kommer att ha en hel del vänsterinfluenser i sina budskap eller bland de som är på plats vill jag engagera mig. Det tycker jag du som läser detta också ska göra.

Jag vill inte ha ett samhälle som fortsätter vara inskränkt och tänker ta aktiva debatter kommande 4 år till att börja med, men även i framtiden.

Det är viktigt att bekämpa främlingsfientlighet och andra rörelser som har som mål att skapa ett mindre demokratiskt samhälle. Ett samhälle som stänger ute vissa grupper.

Alltså vill jag bekämpa även all form av totalitarism. Kalla det främlingsfientlighet, nazism, fascism eller även kommunism, socialism eller liknande. Ett samhälle utan öppenhet är förkastligt så länge det är totalitärt.

Om man vill införa ett socialistiskt samhälle kan detta teoretiskt ske på demokratiskt väg. Praktiskt är jag personligen osäker på om det ens går.

Den frågeställningen och resonemanget är oviktigt.

Bekämpa rörelser som vill inskränka vårt samhälle och våra hjärnor. Protestera mot detta. På måndag. Samt i framtiden.

Lämna en kommentar

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s