…Promenad…

Efter badboll.nu’s 5årsfest så beslöt jag mig för att promenera åt någon tunnelbana. Ringde X och frågade, och sedan gick jag och blev passerad av en massa taxibilar. Det var mörkt, regnigt och blåsigt. Men inte kallt! Riktigt mysigt faktiskt. hade ju mössa, vantar och halsduk så allt var väl på den fronten. Jag visste inte riktigt var man skulle ta sig men jag gick och hittade skyltar mot Stockholm och jag skulle ju till centrum så. Sedan dök det upp skyltar till Sundbyberg med, vilket inte gjorde mig så oroad. Det går ju tåg därifrån med. Till slut kom jag till Solna centrum som hade både max och tunnelbana! Jag struntade i max och gick ner i tunnelbanan.

Ibland är jag grön.

Ibland är jag grön.

Jag gick ner i tunnelbanan och fann att det skulle gå något tåg inom en 15 minuter. Men det var låst och stängt och det gick inte att ta sig ner! Knäppt… Jag frågade på statoilmacken men de hade ingen aning. Så jag gick ner igen och väntade. Så kom tågen fram men inte kom jag in eller. Men så kom det upp en del folk från tunnelbanan och de kunde gå ut. Men jag kunde alltså inte gå in… Jag frågade om det skulle gå mer tåg, för jag missade ju det som fanns. Det skulle det. Inom någon halvtimme. Så jag väntade, sedan kom någon mer ut och då gick jag allt in.

Sedan blev det t-bana till centralen. Den skulle just till att öppna så jag gick först in på bussterminalen. Jag var alltså där strax innan 5. Nu var det ju söndag, vilket innebar att första tåget gick runt 9 till Västerås… Så jag släntrade runt på stationen och filosoferade. Men sedan tog jag swebus till Västerås. Denna buss gick alltså till Västerås men även Örebro och lite annat samt slutade i Oslo… Jag sov på bussen men hade väckarklocka på ringning. Vaknade dock utan att den behövde ringa, innan Västerås. Så jag tog mig hem utan problem, blev inte att jag vaknade i Oslo!

Avslutar med ett litet sms jag skickade folk:

”På väg mot Uppsala med buss & opera Trollflöjten läsandes sufisk dokumentärdikt som sedan följs av tåg till Stockholm med postmodernt sketchande & badbollsdans natten lång. Jag känner mig avantgarde & futuristisk.”

Jag försökte kvalificera mig för pretentions-OS tror jag.

Annonser

Lämna en kommentar

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s