A night of Glory, the magic flute and badboll.nu 5 years birthday party

Party planet.

Jag är något sliten, men här följer en liten rapport om helgens dekadenta beteende.

Fredag: Innebar dans på klubb i Västerås. Klubb Gecco Bar närmare bestämt, mittemot Rockzone där jag köpte nya fluffiga svarta handklovar. A night of glory hette kvällens partaj. Jag och Mr Longhair tog samma buss ner och tog oss in i lokalen vid öppning. Herr T E hann dock före, då han faktiskt hängde på låset.

Nå. Jag klädde mig i svarta skor, vita byxor, vit skjorta och vita hängslen. Dessutom hade jag min svarta lackjacka och en vit hatt. Mr Longhair hade med sin kamera och ett riktigt bra okular (?) eller vad heter det nu. Objektiv är det. Så han fotograferade och filmade. Lyckades också filma i 8 bitar, inte illa jobbat det.

Kvällen inleddes av min granne och kompis Silence_P som spelade hård minimal. Inte så mycket folk i början som vanligt men man dansade ju loss lite så klart. Sedan körde Plunkn vidare med trance. Ludde spelade sedan härlig, underbar finntrans med ett skoj intro. Just ja, Silence_P körde ett trance-set med längre fram, av riktigt bra kvalitet och som skapade rejält dansanta övningar! Imajica avslutade live med en hel del bra material och studs-skapande vibbar! Helt oerhört skoj måste jag säga! Kvalitet på dekoration, med rave-vibbar som gav extra eufori. Musiken helt superb, bra mix och tryck! Dessutom mycket folk och kul folk. Träffade på en hel hög med dansanta bekanta. Kul helt enkelt!

Kom hem och insåg att energidrycken jag druckit höll kvar effekt, mycket på grund av all dans som skruvat upp mig. Således blev det en eller två timmar sömn till lördagen…

Lördag: Tog bussen till Uppsala för att se Mozarts trollflöjten som R är med i. Sista föreställningen så det var i grevens tid. Hittade utan större problem till aulan och slog mig ner. En minimal dekorering, men snygg sådan. Alla skådespelare satt ner, förutom de som då var med i själva replikerna som sades. Första gången jag går på en opera och jag tyckte om det! Spännande handling faktiskt, en hel del humor och fantastiska sångprestationer. Kvinnan som spelade ”Nattens drottning” oj oj. Helt oerhörd talang. R och hennes ”gossar” var också väldigt bra. Orkestern var fläckfri och hade kvalitet. En helhetsupplevelse och bra kulturell sådan! Mer opera åt mig tack!

Sedan tog jag tåget in till Stockholm för att gå på badboll.nu’s 5-årsjubileum. Såg fram mot mer rave-dans med massa kul folk. Jag var lite förvirrad och uppskruvad pga sömnbristen och hade med mig en liten lapp med väginstruktioner. Som jag struntade i att titta på. Det står ”Alvik” på den. Men när jag var i Stockholm hade jag andra tankar. ”Något på A” tänkte jag och slutledde ”Alby”. Jag tittade inte om det var rätt utan satt mig på tunnelbanan och åkte dit. När jag stiger av i Alby ringer S och undrar var jag är. Alby säger jag, och hon förklarar att jag är helt fel. Antingen tar man sig till festen från Solna eller från Alvik men Alby är HELT fel. Tur det. Annars hade jag gått upp till Alby centrum och frågat om gångvägen till Bromma och magasin 15 och nämnt att det skulle ta en 10-15 minuter att gå dit… Vilket är helt fel, då det är på fel fel fel fel sida av stan. Minst sagt.

Så jag tog mig tillbaka på samma tunnelbana och tog mig till Alvik. Väl där ringde jag S och frågade hur man gick men insåg att det skulle ta tid. Så jag tog taxi och kom rätt! Träffade S och hennes kille samt K direkt och var glad! Missade lite mer än en timmes fest men det blev ju vintertid under festens gång. Innebar en timme extra fest alltså.

Träffade även X och en hel hög trevliga badbollar. Hux Flux hade ett underbart tryck och gjorde att jag genast kastade mig in på dansgolv. Verkligen ett Deja Vu från i somras att se dem igen och dansa loss! Hade med mig min gamla, analoga kamera och tog två rullar bilder ungefär.

Dj Anneli spelade HÅRT även denna gång, inte som i Hedemora men hårt och bra. RIktigt skoj! Gjorde energiska övningar.

Just ja. Klädsel.

Operan: Mörka byxor, vit skjorta, röd slips och mörk kavaj. Samt bakåtkammat hår med hårgele och sprej.

Badboll: Mörka glimrande byxor från cheap monday, en smiley t-shirt samt min lila ”ormskinns”-jacka från C.U.M. Plus sarong jag tog på mot slutet, en guldig.

Jag hade med mig mina tuggummi-cigaretter med namnet disco samt elefanter på framsidan. De var uppskattade av folk haha.

Mad Mango avslutade kvällen med ett skönt drag, lite goavibbar fick jag ibland. Mums!

Var alltså en lyckad helg men sanslöst mycket dans, lite sömn och lite krångel med resorna. Ändå lyckat! under söndagen sov jag väl lite, men väl på kvällen sov jag fram till denna måndag en hel del. Med riktigt udda drömmar…

Såg en skum japansk anime-film hos Silence_P på söndagen med, var bra avslutning på helgen!

Nu ska jag till stan och framkalla 3 rullar film. WOhooo!

Annonser

Lämna en kommentar

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s