Arbete? Jag lider för konsten i stället.

Förra veckan var jag på arbetsintervju. Tänka sig. De tog dit ett gäng folk tydligen och hörde sig för med dem i cirka 10 minuter. Denna vecka så skulle de göra längre intervjuer med de som var aktuella för att sedan verkligen få tjänsterna i fråga. Ringde och kollade och det var inte aktuellt att jag skulle komma in för en längre intervju. Ser man på.

Arbetslösheten gör mig rastlös och oroad. Och mina sovvanor blir helt Da Vinci-ana, eller åt det hållet. Tre timmar sömn här. Fyra timmar där. Ingen alls på några nätter. Fyra timmar sömn igen. Och vips, 10 timmar. Men för det mesta sover jag för lite och är rastlös.

Men, det finns bot för det mesta. Jag dansar i stället och skriver poesi.

Då jag inte fick jobbet så är det också så att mina planer för helgen kvarstår. Det var nämligen så att den som fick jobbet skulle jobba lite i helgen med. Men så blir det inte för mig. I stället:

Fredag: A night of glory @ Gecco Bar. Trance av olika smak hela kvällen fram till 02. Mäkta bra att sådant kan dyka upp här, jag känner mig helnöjd med tanken på rejäl dans på lokal krog. Till kvalitets-musik.

Lördag: Jag åker på konstnärliga och kulturella äventyr. Först bär det av till Uppsala där jag ska se opera på scen i livs levande format för första gången. Trollflöjten som Operafabriken är ansvariga för. Hämtar ut biljetten i morgon. Efter det tar jag mig vidare till Stockholm och går på Badbolls femårsjubileum.  En hel del riktigt kul techno och dans under längre tid! Fram till 3, men klockan ställs om så det blir en timme extra! Wioppp!

Men det var det här med arbete, jag vill ha ett. Eller, jag vill ha bättre ekonomi och arbete är ett alternativ för att nå detta. Hej, anställ mig.

Annonser

Lämna en kommentar

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s