Funkadelic action and technostate warmup continues… part 1

Så kan det alltså se ut när jag dansar utomhus. Bara så att ni kära läsare vet.

Fredag 19 september: Tog en tur till Sigurdsgatan 25 med S, J och K. Det var poetry slam. Jag gick själv till Cornetto bar först för att hämta inspiration och hade med mig ”Helvetets kretsar” av Justo Jorge Padrón. Mörk spansk poesi för den oinvigde, även om den har oväntade ljusa partier ibland. Ska läsa mer. Drack en dubbel espresso och åt kladdkaka med innan S ringde, de åt mitt emot nämligen.

Vi satt på Cornetto ett tag innan vi smet vidare mot Sigurdsgatan. K dök upp som beräknat. När vi väl var där råkade vi bli del av en jurygrupp oxå, tack vare K. Så det var jag, S och K. Poesin var varierad och spännande och jag led för konsten. Kände mig verkligen mentalt trött efter kvällen… Mina förväntningar på en poet var dock befogade, han var fantastisk och kom tvåa… Förresten var en syndikalist där och kikade med, sånt är alltid kul.

När vi avklarat poesin så gick jag själv mot Klubb Gecco och hoppades på bra house och trance. På vägen träffade jag hela gänget. (DVS technomänniskor.) De väntade på en taxi och skulle gå in sedan. Jag valde att gå in själv först, då väntan kan ta ett tag… Dessutom var klockan rätt sen så.

Det var tämligen folktomt inne på lokalen, men C var där. Hon har lite lillasyster-status för min del. Ja, hon känns som en lillasyster jag aldrig fick eller något sådant. Annars så var det som sagt rätt dålig anslutning. Men det var ett antal trevliga tjejer där och jag dansade loss så gott det nu gick. Det var uppskattat. Blev att jag lärde ut lite danssteg med. Jag hängde med tjejerna till Bill & Bob sedan då det inte direkt blev så mycket folk och musiken försämrades något…

Först så förirrade vi oss nästan till Pitchers men det var stängt. Så vi hamnade på Bill & Bob till slut som var målet. Jag har varit där en gång förut, med jobbet har jag för mig. Nå… Då var jag utomhus. Blev mest utomhus denna gång med då det var rejält varmt inne och dessutom riktigt fullt med folk. Rätt mycket folk utomhus med, men då vi var ett sällskap så gick det ju utan problem.

Det pratades och sedan promenerade jag hem var en kul kväll hur som helst!

Lämna en kommentar

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s