Funkadelic action and technostate warmup continues… part 3

Och så var det fortfarande lördag…

Men jag tog sista tåget till Stockholm och gick på festen ”Funkadelic Family”. Lite av en uppvärmning inför technostate nu på lördag i Västerås på Culturen…. Jag är -så- pepp. Asså.

Nåja. När jag kom fram pratade jag lite med J snart, verkar ordna sig för J & J framöver. Tydligen hade jag kunnat ta mig dit och sova. Men jag dansade ju loss på festen intensivt. Från midnatt till strax efter 5 åtminstone… Minimalistisk musik i en liten stuga på en camping ute i skogen! Riktigt mysigt och skoj var det.

Lite lukt av icke-nikotincigaretter fanns det nog tyckte jag, men så länge jag slipper så… Andrahandsrök är väl inte min grej direkt, men det var kul iaf. Med festen.

Var på Stockholm central utmattad och lycklig efter 7 har jag för mig. Tog första tåget vid 9 till Västerås och promenerade hem på morgonkvisten och reflekterade…

En kul kväll med minimalistisk musik var det minsann! Helt euforisk i svängarna. Blev en del bra bilder med. Hittade poster på ”kommunistiska manifestet” som pjäs och bredvid det Sovjets flagga. Jag ställde mig mitt emellan i ett USA-linne och poserade med ena armen upp i kamp-pose… Ironi och humor.

Jag idkar ironi och saknar tydligen en arm. Vi äro tusenden.

Jag idkar ironi och saknar tydligen en arm. Vi äro tusenden.

Jag fick brännmärket när jag strök skjortan inför poesin. Idkade kavaj, vit skjorta och röd slips. Skippade kavajen på Gecco dock, funkade att dansa ändå. 😀

Jag vill ha lördag nu nu nu…

Lämna en kommentar

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s