Television

Idag åkte jag till Stockholm för att vara med på TV-inspelning. Blev uppringd och kallad via ett känt svenskt produktionsbolag för att vara deltagare i en ”Gameshow.”

Jag fick tågbiljetter samt tunnebane-remsa sänd till mig, och fick möjighet att åka så jag var framme 11 på söndagen i Stockholm. Tanken var att jag skulle åka hem runt 22, efter att ha spelat in TV och kanske träffat någon Stockholmsbekant.

Jag började med att leta reda på roliga shoppingställen. Jag fyndade ett par byxor med smiley-gubbar för 100 kronor, en slips med en synth på samt ett par solglasögon. Just ja, ett svartvitt nitbälte blev också införskaffat! Tyvärr var både Blue fox, C.U.M., Shocks och Skank stängt på söndagen. Inte tyvärr för min plånbok dock då jag slapp shoppa där. Jag besökte diverse butiker och hittade en del intressant, men det uppräknade blev köpt.

Hade på mig skjorta, röd slips och en kavaj från Zarah. Samt dansskor. Just in case.

Mitt hår var preparerat med diverse skum och sprej så att det skulle hålla sig. Tror det funkade.

När jag var lantis i stan så ringde de från tv-stället och undrade om jag kunde komma runt 16 i stället. Någon deltagare hade visst blivit sjuk. Sagt och gjort så tog jag mig dit tidigare! Strosade iväg och hittade utan problem till platsen. Passade på att äta på kinarestaurang innan. Stekt bläckfisk och annat gott – mums!

Just ja, hittade en del härlig vinyl på Hötorget med. Inte att förglömma. Bland annat Hysteria med Human League och Progen 91 med The Shamen. Whoooohooo!

Nåja, gick och fann att vägen mot tv-stället var via Dramatiska Institutet. Kändes rätt pretto sådär, och mys. Det var även Tjejmilens mål alldeles vid tv-stället. Betydde en hel del folk samt sambaorkester och sambabrudar som dansade loss. Not bad, not bad at all.

Hittade sedan stället precis som var packat med förhoppningsfulla människor i kö. Det visade sig dock att alla skulle vara publik eller något till ”Singing bee”. Jag kom in som beräknat, blev sminkad och fixad med en mygga så jag skulle höra. Sedan blev det väntan i ful, obekväm, röd soffa.

Sedan var det inspelningsdax! inte så mycket att orda om, en vanlig gameshow helt enkelt var konceptet. Det visade sig dock efter all inspelning att det handlade om något helt annat… Således kommer jag vara med i en annan slags show, och detta var en del av det hela. Mycket skoj, ska sändas våren 2009 tydligen!

När allt var klart hörde jag av mig till Stockholm-bekanta och det visade sig att det ena och det andra kom ivägen. Således tog jag mig till centralen, bokade om min tågbiljett och åkte hem.

Lyckades vara hemma runt 19 i stället för 23, riktigt bra där. Ombokningsbara tågbiljetter är underskattade.

En kul upplevelse var det iaf!

Får berätta mer om kanal och namn på programmet senare, kan ju vara lite hemlig nu.

Lämna en kommentar

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s